Historiek

Brebuild werd medio 1991 opgericht en is gevestigd in het havengebied van Antwerpen.

Hoofdzakelijk in de provincies Antwerpen, Vlaams Brabant en Oost-Vlaanderen realiseren wij met een 100-tal medewerkers een jaaromzet van om en bij 60 miljoen euro. We realiseren totaalprojecten voor zowel openbare besturen als private opdrachtgevers.

2020-08-26 16_38_54-brebuild - Google zoeken


Vooral bij renovatiewerken en complexe verbouwingen maar ook bij nieuwbouwprojecten komen onze skills en flexibiliteit goed tot hun recht. Ondermeer sociale huisvestingsmaatschappijen, steden, gemeenten en OCMW's, de zorgsector, en verschillende schoolgemeenschappen (GO, AGSO,…) vertrouwen ons hun openbare opdrachten toe. 

Projectontwikkelaars maar ook retailers en diverse industriële partners weten onze vakkennis en organisatie te waarderen. Uiteraard volgen wij hierbij de niet aflatende vernieuwingen in de sector van nabij op zodat ook meerdere passiefbouwprojecten onze uitgebreide referentielijst aanvullen.

Kwaliteit, algemene service, communicatie en een duurzaam veiligheidsbeleid, zijn basisprincipes voor ons en onze medewerkers. De goede relaties die Brebuild heeft opgebouwd met opdrachtgevers, openbare besturen, onderaannemers, architecten en studiebureaus hebben we dan ook te danken aan de vakkennis, professionaliteit, flexibiliteit en communicatieve vaardigheden van onze medewerkers en de kwaliteit die hieruit voortkomt.

Brebuild maakt deel uit van de B&R Bouwgroep

Sinds 2011 maakt Brebuild deel uit van B&R Bouwgroep. Een multidisciplinaire bouwgroep met het hoofdkantoor in Arendonk. De groep omvat meer dan 20 bouw gerelateerde bedrijven, elk met hun expertises. Zo kan B&R Bouwgroep een totaaloplossing bieden voor projecten, inclusief onderhoud na oplevering. De B&R bouwgroep staat bovendien garant voor voortdurende opleiding, de opvolging en implementatie van nieuw technieken en algemene ondersteuning.

Kantoren1510_25jaar-original

Steeds op zoek naar talent

Voor de realisatie van het almaar toenemend aantal projecten zijn wij steeds op zoek naar medewerkers die de uitdaging van het meer dan rechttoe-rechtaan bouwen niet uit de weg gaan.

Ontdek hier onze vacatures